Συνταγή για cheesecake φράουλα

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο μπισκότα digestive
125 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ.  τυρί κρέμα
1 βάζο μαρμελάδα φράουλα little garden με ginger

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Τρίβουμε τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε μία φόρμα (αυτή που ανοίγει) ή σε μία φόρμα για τάρτες. Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα μπισκότα, φροντίζουμε να πάει παντού το βούτυρο. Αφήνουμε να κρυώσει η βάση μας. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και αφού χτυπηθεί καλά και γίνει αφράτη την ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα απαλά με μία κουτάλα από πάνω προς τα κάτω.

Τέλος ρίχνουμε τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε απαλά.
Περιχύνουμε με την κρέμα τη βάση με τα μπισκότα και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Στο τέλος γαρνίρουμε το γλυκό μας με τη μαρμελάδα φράουλα Little Garden.
Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Leave your comment

four × two =